Voordelen
De voordelen van leder, en zeker van achteraf leder inbouwen zijn legio.

Voordelen van leder

Leder geeft Uw interieur klasse. Sinds jaar en dag maakt leder deel uit van het dagelijkse leven van de mens, en bewijst het enerzijds zijn nut als sterk en duurzaam materiaal, en anderzijds geeft het vele producten en oppervlakken een luxueus en comfortabel uiterlijk.

In de praktijk is leder, bij juist gebruik, een duurzaam product wat jarenlang meegaat.
Door de natuurlijke oorsprong van het materiaal is het, in tegenstelling tot kunststoffen, in staat om vocht te reguleren en de temperatuur van het lichaam aan te nemen..
Ook is leder een materiaal wat geen stof opneemt, hetgeen zeker voordelen biedt ten aanzien van een gezond leefklimaat in de auto. Ook is oppervlakkig vuil makkelijk te verwijderen, en worden geuren minder snel opgenomen.

Fiscale voordelen

Aangezien de fiscale bijtelling bij privégebruik van een zakelijk voertuig gebaseerd wordt op de nieuwprijs van de auto zonder accessoires, heeft u een aanzienlijk voordeel. Stel, U neemt leder vanaf fabriek voor €3000,- en de bijtelling bedraagt 25%, wordt er dus alleen al voor dit leder elk jaar €750,- bij Uw inkomen berekend. Dit is dus al snel €300-350,- netto per jaar besparing voor de berijder!

Voordelen achteraf ingebouwd

De lederoptie bij een nieuwe auto is vaak beperkt tot enkele kleuren. Misschien zijn er meerdere ledersoorten. Of is in het gekozen model of pakket helemaal geen leder verkrijgbaar.

Bij RGS is de keuze volledig aan U..

Elk interieur wordt op bestelling geproduceerd. Dat wil zeggen dat U bij elk interieur de keuze heeft uit alle kleuren leder, alle soorten leder, alle verschillende ontwerpen en alle kleuren stiknaden die wij leveren.
Ons kleurenaanbod bestaat uit tientallen eigen RGS kleuren, vele originele kleuren van bepaalde automerken, en de vele collecties van diverse looierijen op de wereld.


Active Image
 
Mic-Media