Login

Gebruik uw gegevens om toegang te krijgen tot de dealer info.

Wachtwoord vergeten?

Dealers

Wij streven ernaar om een zo volledig mogelijk aanbod voor autobedrijven te scheppen, vanaf het voordeligste halfleder interieur tot aan het meest exclusieve handgemaakte interieur, en alle varianten daar tussenin.. 

De producten van RGS zijn meestal via Uw eigen autobedrijf te verkrijgen.
Het voordeel van levering via de dealer is dat het leder reeds wordt ingebouwd voordat U Uw auto ophaalt. Ook kan in het geval van lease of financiering deze optie meteen worden meegenomen.

Gezien de relatie met een groot aantal merkdealers hebben wij ervoor gekozen om voor een aantal merken onze interieurs slechts via de dealer aan te bieden; wij informeren U graag over de mogelijkheden.

Indien Uw autobedrijf niet op de hoogte is van de werkwijze of het productgamma van RGS Autobekleding kunt U contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs via This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it  of 013-5073656.

In alle gevallen bent U welkom in Baarle-Nassau waar wij U graag een rondleiding geven door ons bedrijf, en U de verschillende mogelijkheden tonen.
Graag hiervoor even telefonisch contact met René Graumans op 013-5073656.
 
Mic-Media