Particulieren
U bent particulier?

Dan bent U bij RGS Autobekleding ook aan het juiste adres. Er zijn een aantal mogelijkheden.

Is de auto reeds in Uw bezit:
U kunt rechtstreeks naar RGS Autobekleding komen om de kleur en uitvoering van Uw lederen bekleding te kiezen. De prijzen voor courante lederen interieurs voor nieuwe auto's vindt U elders op onze website. Indien U een afwijkende ledersoort wenst kunt U een offerte op maat laten maken. Door ons specialisme en uitgebreide gamma hebben wij in veel gevallen de juiste patronen voor Uw auto, zodat U tijdens het op maat snijden en stikken gewoon kunt blijven rijden. Als Uw interieur gereed is, kan het vaak in 1 of 2 dagen worden ingebouwd. Mochten wij de patronen nog niet hebben, maken wij het interieur op maat vanaf Uw auto; dit duurt doorgaans 3 tot 5 dagen. U kunt in beide gevallen op verzoek gebruik maken van een vervangende auto zodat U mobiel blijft.
Indien U dat wenst, kan ook via Uw vertrouwde autobedrijf het leder worden ingebouwd; RGS Autobekleding regelt in dit geval het transport en factureert desgewenst via Uw autobedrijf.

Bent U van plan een auto aan te schaffen:
Ook hier meerdere mogelijkheden; U kunt kiezen voor bovenstaande optie, of U kunt ervoor kiezen het leder vóór aflevering te laten inbouwen. Voordeel is dat U niet naderhand nog eens de auto hoeft te missen. In dit geval kan RGS Autobekleding met het autobedrijf in kwestie dit voor U regelen. De auto wordt met een gerenommeerd transportbedrijf vervoerd; er wordt dus niet met de auto gereden. Het leder is in dit geval dus gemonteerd als U de auto ophaalt bij het autobedrijf.

Elders op onze site vindt U een aantal consumentenprijslijsten van diverse merken. Deze worden van tijd tot tijd aangevuld en gewijzigd naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe modellen. Indien Uw merk of model er (nog niet) bij staat kunt U telefonisch contact opnemen. U kunt in ieder geval een beroep doen op RGS Autobekleding; wij produceren zelf dus nagenoeg elk model kan op maat worden gemaakt voor een concurrerende prijs.

Wat krijgt U voor deze prijs:
Een op maat gemaakt interieur, waarbij de stoffen delen van het interieur worden bekleed; doorgaans zijn dit dus stoelen, achterbank, hoofdsteunen, armsteun achter, armsteun voor (indien van stof), deurpanelen (indien van stof). Uitvoering verschilt natuurlijk per automodel. Meerdere kleuren gecombineerd zonder meerprijs, afwijkende stiksels zonder meerprijs.

De prijs is INCLUSIEF:
Montage en BTW
Vervangende auto indien U de auto bij ons aanlevert
Transport van- en naar een autobedrijf in Nederland indien de levering via een autobedrijf gebeurt
Maakt U geen gebruik van transport of vervangend vervoer, of wenst U een afwijkende ledersoort, neem dan contact met ons op voor een passend voorstel.
 
Mic-Media