RGS Autobekleding

rgs-autobekleding.gifRGS Autobekleding is opgericht in 1998.

Vanaf het begin werd hetzelfde principe gehandhaafd; het leveren van hoogwaardige lederen interieurs voor nieuwe auto's. 
Om dit principe om te zetten in een succesvol bedrijf met toekomstperspectief werd direct gekozen om te specialiseren in enkele merken, waardoor kwaliteit en snelheid gewaarborgd bleven. De eerste jaren waren dit vooral de bekende Duitse merken, welke nog steeds tot onze specialiteit behoren.
We hebben dan ook door de jaren heen een solide naam opgebouwd in onze bedrijfstak, een naam die vooral gekoppeld is aan onberispelijke kwaliteit en flexibiliteit. 

In onze beleving is elke auto en elk interieur een project; en kwaliteit vindt U terug in elk aspect van ons bedrijf.
Niet alleen het leder en de hulpmaterialen zijn van topkwaliteit, maar ook wordt veel aandacht besteed aan personeel, pand, gereedschap en persoonlijke aandacht voor elke klant.

Hetgeen RGS uniek maakt ten opzichte van haar directe concurrenten is dat RGS volledig onafhankelijk is van leveranciers. In plaats van afhankelijk te zijn van één lederleverancier, of slechts een verkoopafdeling te zijn van een lederfabrikant, kiezen wij voor elke wens en elke klant de beste leverancier. Hierdoor is nagenoeg alles mogelijk, van het scherpste aanbod in leder/kunstleder combinaties tot maatwerk in het fijnste nappaleder of Alcantara. De keuze is vrijwel onbeperkt, in materialen, afwerking, en kleuren.

Onze klanten staan centraal, en we zijn dan ook steeds bezig ons aanbod aan te passen aan de huidige vraag, of het nu gaat om een enkele auto voor een particuliere klant, of een totaalaanbod voor een dealergroep.

RGS Autobekleding is sinds 1999 gevestigd aan de Smederijstraat 7 in Baarle-Nassau. In Baarle-Nassau is een werkplaats van 1000 m2, maar ook planning, verkoop binnendienst en magazijn zijn hier gevestigd. Naast het inbouwen van leder is in Baarle-Nassau ook een complete productieafdeling aanwezig, waar we volledige interieurs kunnen ontwerpen, snijden en stikken, maar ook reparaties en aanpassingen kunnen uitvoeren.

Wij geven U graag een rondleiding, met uitleg en koffie!Active Image
 
Mic-Media