AUDI


RGS Autobekleding is vanaf het begin gespecialiseerd in o.a. Audi modellen.
Door de moeilijkheidsgraad en hoog niveau van afwerking hebben wij ons door de jaren heen kunnen onderscheiden, en hebben wij een reputatie opgebouwd bij vele autobedrijven en particulieren.

Originele ledersoorten

Onze eigen productie geeft ons de mogelijkheid vele originele ledersoorten en -kleuren te leveren.
Typische Audi ledersoorten zijn bijvoorbeeld Milano, Volterra, Valcona, Fijnnappa, Parelnappa, Zijdenappa, Kodiak en Buffalino. Al deze kleuren, en tevens alle overige RGS kleuren, kunnen wij in elk model leveren. Ook interieurs in 2 kleuren, of contrasterende stiknaden zijn geen enkel probleem.
Elke kleur leder kan tevens gecombineerd worden met Alcantara delen.

Hoogwaardige afwerking

Door onze jarenlange ervaring met Audi is de afwerking in inbouwkwaliteit van hoog niveau. Vele autobedrijven vertrouwen ons jaarlijks honderden nieuwe auto's toe vanwege onze kennis van zaken. In onze "gallery" kunt U zelf zien dat het verschil vaak in de details zit, en dat is vooral bij dit merk van groot belang. Door de ervaring kunnen wij Uw interieur zonder piepjes, rammeltjes en electronische storingen inbouwen en U jarenlang laten genieten van het mooie product leder.

S-line, S-Edition en Sport Edition modellen

Bent U in het bezit van een S-line of S-Edition model met stof/leder interieur? RGS Autobekleding transformeert Uw bestaande interieur voor een scherp tarief naar volledig leder of leder met Alcantara. Wij demonteren Uw bestaande bekleding en vervangen op vakkundige wijze de stoffen delen door leder of Alcantara naar keuze. Bij sommige modellen worden ook de stoffen deurpanelen van leder voorzien. U heeft de keuze uit vele kleuren leder en Alcantara, maar U kunt ook kiezen voor het originele zwarte leder zodat U een egaal zwart interieur krijgt zonder kleurverschil. Dit alles met behoud van de originele lederen delen, en dus ook inclusief het ingeperste S-line logo.
Deze ombouw kan via de dealer bij Uw nieuwe auto, maar ook achteraf bij bestaande auto's.

Overige accessoires..

Naast de stoelen en deurpanelen kunnen wij in de meeste gevallen ook andere delen bekleden.
Zo kunnen wij Uw bestaande vloermatten voorzien van een bijpassende lederen rand, of kunnen wij pookhoes of stuurwiel opnieuw van leder voorzien in de gewenste kleur en stiksel. Ook multimedia schermen kunnen in de hoofdsteunen worden verwerkt indien het scherm en het type hoofdsteun dit toelaat.
In de Q5 kunnen wij de kunststof armsteunen in de portieren voorzien van leder.
Stoelverwarming in verschillende varianten is in te bouwen in elk lederen interieur, S-line of zelfs in stoffen bekleding.

Prijzen

Elk Audi interieur wordt met de hand gemaakt volgens de wens van de klant. We bieden 12 verschillende ledersoorten aan voor Audi; de 3 meest voorkomende ledersoorten treft U aan in onze webshop Lederdirect.nl
De prijzen zijn inclusief inbouw. Voor overige ledersoorten, mogelijkheden en aanpassingen kunt U altijd contact met ons opnemen.

 
Mic-Media