LederDirect
logo_lederdirect.jpgNaast het exclusieve maatwerk wat RGS Autobekleding levert sinds 1998, hebben wij vanaf 2007 een speciale collectie leder voor courante automodellen met een zeer scherpe prijsstelling. Deze ELAN collectie bevat ongeveer 40 kleuren normaal geprent autoleder, voor een aantal kleuren op verzoek ook leverbaar in leder gecombineerd met kunstleder. Sinds kort is hier ook onze MODENA collectie aan toegevoegd.

Dit aanbod van zeer aantrekkelijk geprijsde en kwalitatief hoogstaande lederen interieurs bieden wij sinds 2007 aan via autobedrijven, autodealers, autoimporteurs en leasemaatschappijen. En natuurlijk ook aan consumenten.

Voor elk automodel maakt RGS zelf een ontwerp, en productiepatronen. Voor de auto's waar wij reeds patronen voor gemaakt hebben, kunnen wij sneller en goedkoper produceren; dit voordeel voor U vindt U terug op Lederdirect.nl. 

Via LederDirect.nl  is het mogelijk direct via internet Uw lederen interieur samen te stellen, te bestellen en te betalen. Bestellingen worden afgerond door middel van een aanbetaling via de site, waarna Uw interieur op maat wordt geproduceerd; het restant betaalt U bij aflevering (procedure leaseauto's op aanvraag). Ook onze voorraad  en diverse aanbiedingen  zullen zichtbaar worden op de site LederDirect.nl   

LET OP: via Lederdirect.nl kunt U snel en eenvoudig de meest courante automodellen en lederkleuren van RGS Autobekleding configureren, ons aanbod blijft echter vele malen groter door onze eigen productie, dus twijfel niet om ons te bellen voor meer informatie omtrent kleuren, modellen en mogelijkheden! 

U kunt kiezen uit de 1400 patronen in 40 automerken die wij op dit moment in ons bestand hebben. Dit bestand wordt continu uitgebreid met nieuwe modellen wanneer deze op de markt komen. Like ook onze pagina www.facebook.com/Lederdirect om in de toekomst op de hoogte te blijven van nieuwe en interessante ontwikkelingen.

Lederdirect.nl is bedoeld voor consumenten, bedrijven, eigenaren en bestuurders van leaseauto's. Lederdirect.nl levert lederen bekleding inclusief inbouw, waarbij U optioneel zaken als autotransport door Nederland, stoelverwarmingssystemen, lendensteun en zelfs een vervangende auto kunt meebestellen. RGS Autobekleding staat garant voor de kwaliteit en inbouw van Uw lederen interieur.

Op dit moment bieden wij 1400 automodellen aan in de collectie van Lederdirect.nl, te bestellen in tientallen kleuren leder, stiksels, 2 kleuren leder, maar ook vele voorraadinterieurs. Het duurt dus een tijd voor we alle modellen en configuraties hebben gepubliceerd. Indien Uw model nog niet op de site staat, stuurt U ons een mail via  This email address is being protected from spam bots, you need Javascript enabled to view it  en we voegen dit model meteen toe indien het in ons programma voorkomt.
  
 
Mic-Media