BMW

RGS Autobekleding is vanaf 1998 gespecialiseerd in o.a. BMW modellen.
Door de moeilijkheidsgraad en hoog niveau van afwerking hebben wij ons door de jaren heen kunnen onderscheiden, en hebben wij een reputatie opgebouwd bij vele autobedrijven en particulieren. Niet alleen bekleden wij nieuwe BMW's voor autobedrijven, maar worden wij vaak benaderd door BMW liefhebbers voor de oudere types, zoals E30, E36, E46 en E90/E91.

Originele ledersoorten

Onze eigen productie geeft ons de mogelijkheid nagenoeg alle originele ledersoorten en -kleuren te leveren.
Typische BMW ledersoorten zijn bijvoorbeeld Dakota, Montana en Walknappa. Vele originele kleuren hebben wij zelfs op voorraad, zoals:

Dakota Zwart
Dakota Terra
Dakota Zimt
Dakota Sattelbraun
Dakota Rotbraun
Dakota Venetobeige
Dakota Naturbraun
Dakota Beige
Dakota Oyster
Dakota Cremebeige
Dakota Kastanienbraun


Al deze kleuren, en tevens alle overige RGS kleuren, kunnen wij in elk model leveren. Ook interieurs in 2 kleuren, of contrasterende stiknaden zijn geen enkel probleem. Elke kleur leder kan tevens gecombineerd worden met Alcantara delen.

Hoogwaardige afwerking

Door onze jarenlange ervaring met BMW is de afwerking in inbouwkwaliteit van hoog niveau. Vele autobedrijven vertrouwen ons jaarlijks honderden nieuwe auto's toe vanwege onze kennis van zaken. In ons fotoalbum kunt U zelf zien dat het verschil vaak in de details zit, en dat is vooral bij dit merk van groot belang. Door de ervaring kunnen wij Uw interieur zonder piepjes, rammeltjes en electronische storingen inbouwen en U jarenlang laten genieten van het mooie product leder.

Productiemethoden voor BMW

Elk BMW interieur wat RGS inbouwt wordt op maat gemaakt in onze eigen productie. Dat wil zeggen dat wij elk interieur op maat snijden, stikken en monteren. De originele bekleding wordt verwijderd, en het nieuwe lederen interieur wordt op de fabrieksmatig aanwezige bevestigingspunten vastgezet. Géén hoezen dus! U kunt dus letterlijk in ons magazijn de runderhuiden selecteren die U verwerkt wil zien in Uw BMW! Zelfs het ontwerp, het soort stiksel en de kleurencombinaties kiest U geheel zelf. Indien prijs een belangrijke rol speelt kunnen wij u zeker verderhelpen met andere ledersoorten. Ook repareren van bestaande interieurs is een mogelijkheid.

Overige accessoires..

Naast de stoelen en deurpanelen kunnen wij in de meeste gevallen ook andere delen bekleden.
Zo kunnen wij Uw bestaande vloermatten voorzien van een bijpassende lederen rand, of kunnen wij pookhoes of stuurwiel opnieuw van leder voorzien in de gewenste kleur en stiksel. Ook multimedia schermen kunnen in de hoofdsteunen worden verwerkt indien het scherm en het type hoofdsteun dit toelaat.
In vele BMW modellen kunnen wij tevens de kunststof armsteunen in de portieren en middenarmsteun voorzien van leder.
Stoelverwarming in verschillende varianten is in te bouwen in elk lederen interieur of zelfs in stoffen bekleding.
Bestaande stoelverwarming- en/of stoelventilatiesystemen kunnen in het nieuwe interieur worden verwerkt.

Informeer naar de vele mogelijkheden bij René Graumans op 013-5073656.

 
Mic-Media