Producten
Origineel leder
RGS is vanuit het verledwen in principe gespecialiseerd in het produceren van interieurs voor Audi, Volkswagen en BMW.
We zijn dan ook in staat nagenoeg alle fabriekskleuren te verwerken in onze interieurs, en dit op een manier in te bouwen die de auto waardig is. Ook het aanpassen van bestaande interieurs is mogelijk, bijvoorbeeld het ombouwen van leder-stof naar volledig leder, of het plaatsen van Alcantara in een bestaand interieur.

Nagenoeg alle merken
De laatste jaren maken we een overstap naar een compleet merkengamma. We hebben inmiddels meer dan 600 modellen ontworpen, en ontwerpen elk courant model zonder opstartkosten. Nagenoeg elk type auto kan in leder worden uitgevoerd, met de keuze uit ons volledige aanbod van leder, en met alle stiksels en combinaties van Uw keuze voor zover technisch mogelijk. Om onze producten nog beter bereikbaar te maken hebben we ook een eigen ledercollectie met 40 kleuren geprent leder (structuur) en 12 kleuren nappaleder (glad). Zie ook www.rgsystem.nl (binnenkort online).

Speciale ontwerpen
Normaliter wordt het ontwerp of vlakverdeling aangepast aan de type auto, of het fabrieksontwerp. In vele gevallen kunnen wij ook het ontwerp van de bekleding aanpassen aan Uw wensen. Ook kunnen extra stiksels of logo's worden aangebracht.

Stuurwielen/Pookhoes/Matten
We hebben zowel in in onze werkplaats hier, als in onze fabriek, de mogelijkheden om bestaande lederen stuurwielen te vernieuwen of aan te passen. Ook de meeste kunststof stuurwielen kunnen van leder worden voorzien (geen hoezen!).
Telkens kiest U één of meerdere kleuren (dus ook 2 kleuren in 1 stuur!) en het stiksel, eventueel in contrast.
Ook een pookhoes kan worden aangepast aan het interieur in de meeste gevallen.
Bestaande vloermatten kunnen vaak voorzien worden van een lederen rand in de kleur van de bekleding.

DVD/ Mobile Entertainment
In de meeste gevallen kunnen wij Uw aangeleverde DVD hoofdsteunsysteem bekleden, schermen in hoofdsteunen inbouwen, en eventueel afdekhoezen voorzien. Wij leveren in principe geen hardware, maar eventueel kan bekleding en inbouw van hardware worden gecombineerd via professionele inbouwcentra, zie ook www.bredaseautoshop.nl

Stoelverwarming
Naast het overzetten van de fabrieksstoelverwarming in het leder, kunnen wij tevens stoelverwarming inbouwen, waarbij zitting en rugleuning worden verwarmd. Er is bijvoorbeeld keuze uit een enkelvoudig, 2-voudig of traploos variabel verstelbaar systeem; de schakelaar kan naar wens worden ingebouwd in stoel of middenconsole. Aansluiting op fabrieksmatige schakelaars is in de meeste gevallen niet mogelijk. Zie ook www.seatheater.de

Reparatie
Vanwege onze eigen productie kunnen wij tevens reparaties uitvoeren aan versleten of beschadigde stoffen en lederen bekledingsdelen. Ook schuimdelen kunnen gerepareerd of vernieuwd worden. Reparatie van leder houdt in de meeste gevallen in dat het beschadigde deel wordt vervangen; oppervlaktereparaties aan leder, stof of kunststof behoren niet tot ons vakgebied. Wij kunnen U aan de hand van foto's, en liever nog een bezoek aan onze werkplaats adviseren.

Cabrioletdaken en oldtimers
Dit is niet ons vakgebied, en helaas moeten wij U hiervoor in de meeste gevallen doorverwijzen naar de betreffende specialisten!
 
Mic-Media