rgs-autobekleding.gif
rgsystem.gif 
rgs-handmade.gif 

Welkom bij RGS

Welkom op de website van RGS Autobekleding. 

Wij zijn een ambachtelijk autobekledingsbedrijf, en hebben ons sinds 1998 gespecialiseerd in het op maat bekleden van moderne auto's met leder.
In tegenstelling tot veel van onze concurrenten op dit gebied treft u in ons bedrijf nog steeds de authentieke productiemethoden aan, en gespecialiseerde vakmensen op het gebied van patronen maken, snijden en stikken van leder. 

Wat doet RGS voor u:

-Inbouw van lederen bekleding in nieuwe en gebruikte auto's
-Reparatie van lederen en stoffen bekleding (ook zijairbagschade en opvulling)
-Stoelaanpassingen (verlengen, verhogen, comfort aanpassen)
-Inbouw van stoelverwarming en lendensteun i.c.m. leder of bestaande bekleding, dus ook in stof
-Omstikken van matten, bekleden van stuurwielen en inbouwen van schermen
-Hemels en oldtimerbekleding op aanvraag

Nuttige links:Active ImageHet unieke van RGS Autobekleding is het toepassen van dit authentieke ambacht op nieuwe auto's. In de praktijk houdt dit in dat u letterlijk de huiden leder kunt selecteren uit het aanbod van honderden kleuren, en tientallen verschillende merken en soorten leder. Vervolgens snijden en stikken wij dit voor U op maat in nagenoeg elk type auto!  (in onze fotogallerij vindt u voorbeelden van enkele merken maar niet alle!)

In onze beleving is elke auto en elk interieur een project; en kwaliteit vindt U terug in elk aspect van ons bedrijf.
Niet alleen het leder en de hulpmaterialen zijn van topkwaliteit, maar ook wordt veel aandacht besteed aan personeel, pand, gereedschap en persoonlijke aandacht voor elke klant. 

Een andere eigenschap die RGS Autobekleding uniek maakt ten opzichte van haar directe concurrenten is dat wij nog de enige onafhankelijke leverancier zijn in Nederland. In plaats van afhankelijk te zijn van één lederleverancier, of slechts een verkoopafdeling te zijn van een buitenlandse fabrikant, kiezen wij voor elke wens en elke klant de beste leverancier. Hierdoor is nagenoeg alles mogelijk, van het scherpste aanbod in leder/kunstleder combinaties tot maatwerk in het fijnste nappaleder of Alcantara. De keuze is vrijwel onbeperkt, in materialen, afwerking, en kleuren.

Onze klanten staan centraal, en we zijn dan ook steeds bezig ons aanbod aan te passen aan de huidige vraag, of het nu gaat om een enkele auto voor een particuliere klant, of een totaalaanbod voor een dealergroep.
Informeer dus naar de mogelijkheden, en U komt er snel achter dat RGS Autobekleding het adres is voor kwaliteit en een scherpe prijs. (afbeelding: Mini Clubman "Lounge" in Dakota Terra RGS035 met Cremebeige piping)

 
Mic-Media